Welcome to the new DiscussCESM forum!
We are still working on the website migration, so you may experience downtime during this process.

Existing users, please reset your password before logging in here: https://xenforo.cgd.ucar.edu/cesm/index.php?lost-password/

history time slice files error - ice diagnostic package

Hi, I am trying to run the ice diagnostic package on my data but I am having an error message:ERROR diagUtilsLib.checkHistoryFiles: No history time slice files found matching pattern = I am using the files:env_diags_ice.xmlenv_postprocess.xml In the env_postprocess file I set:    
I am running the diag. package in only 30 yrs of my time series. Does anyone know what is causing this error message? Please let me know if I made myself clearThank you in advance  
 

dbailey

CSEG and Liaisons
Staff member
Are you sure you have the path correct? Try changing the -debug flag in the timeseries script to 3.
 
Yes, I checked that.It is weird because I ran the ice diagnostic package for my B run's and it worked fine. I am having some issues for the BG runs.Thank you for your response. 
 

duvivier

CSEG and Liaisons
Staff member
Can you provide paths on Cheyenne to your data AND to the post processing case directory? thanks!
 
Yes, sure.Data:/glade/scratch/mirenvt/archive/bg.e20.B1850G.f09_g17_gl4.T10kyr_1850/ Directory where I have the env* files:/glade/u/home/cermani/cases/bg.e20.B1850G.f09_g17_gl4.T10kyr_1850/postprocess Post processing directory:/glade/scratch/cermani/archive/bg.e20.B1850G.f09_g17_gl4.T10kyr_1850/ Thank you again 
 

dbailey

CSEG and Liaisons
Staff member
I see the problem. Miren does not have monthly mean history files in her run. Did she concatenate into annual files? Actually, these are annual mean. The diagnostics do not understand this.
 
Top